Award voor beste outfit gaat naar 2 Fabiola: “Eurosong-kostuums nog eens onder het stof gehaald”

Patje Krimson (55) en Loredana (34) brengen tijdens 24 uur live hun legendarische nummer ‘She’s After My Piano’ dat ze in 2014 op het Eurovisiesongfestival speelden. En daarvoor haalden ze hun iconische outfits nog eens uit de kast. “We moesten ze gewoon aandoen, want die horen bij het nummer.”

Ook voor Patje en Loredana is het al een jaar geleden dat ze nog eens konden optreden. “Het is geweldig om hier te staan, al missen we het publiek wel. Ik voel wel dat ik even moet wennen om me terug te focussen, want ik ben op het podium gestrompeld en over de kabels gevallen”, lacht Patje. Toen Miguel hem belde met de vraag om te komen optreden op de ‘24 UUR LIVE’, moest hij wel even slikken. “Ik had Miguel verkeerd verstaan, ik dacht ik alleen dat 24 uur ging moeten zingen. Gelukkig is het samen met heel wat collega’s, echt een prachtig initiatief.”

Patje Krimson en Loredana brengen ‘Lift You Up’ en ‘She’s After My Piano’. Dat laatste nummer zongen ze in 2014 op het Eurovisiesongfestival. Toen droegen ze opvallende outfits en ook nu haalt Loredana haar veren weer uit de kast. “We hebben onze Eurosong-kostuums vanonder het stof gehaald. Die hebben wel wat afgezien want die liggen al sinds na het muziekfestival in de kast, maar we moesten ze gewoon aandoen want die horen bij het nummer”, vertelt Patje.

Bron: HLN

Delen:
Loredana © Made with love by DirtyHippos - Privacy Policy