Liefde voor muziek – Silence

Maandag is het op VTM tijd voor de tweede aflevering van Liefde voor Muziek. Vorige week werden Suzan & Freek gehuldigd, maar deze week is het de beurt aan Loredana en Pat Krimson van 2 Fabiola. Alle artiesten zullen een eigen versie van een dancenummer brengen, waarbij Margriet Hermans misschien nog wel het meest verrast.

In de tweede aflevering van Liefde voor Muziek is het tijd voor wat ambiance. Loredana en Pat Krimson worden maandag gevierd en zullen heel wat verrassende optredens te zien krijgen. De ambiancenummers worden omgezet in ballads en Margriet Hermans geeft het beste van zichzelf met een Nederlandse versie van een van hun grootste hits.

2 Fabiola

De groep 2 Fabiola is al meer dan dertig jaar een vaste waarde binnen de Belgische muziekscene. Hoewel Loredana er nog niet sinds het begin bij was, heeft ze zich ondertussen toch bewezen als hét gezicht van de groep. Dankzij haar deelname aan The Masked Singer is Vlaanderen zelfs nog meer overtuigd van haar kunnen. Maar toch zal ze deze keer samen met Pat Krimson vooral moeten zitten en kijken.

Margriet Hermans bijt de spits af met een verrassing van formaat. Zij brengt haar eigen versie van She’s After My Piano. Met die song deed 2 Fabiola mee aan de preselecties van het Eurovisiesongfestival in 2014. Hermans herdoopt het nummer tot Lekker Blijven Hangen, waar ze een echte ambiancehit van maakt.

Covers

Als tweede is CAMILLE aan de beurt. Haar versie van de songs Lift U Up en Hou Vol zorgt voor de nodige tranen bij zowel Pat Krimson als Loredana. Met de combinatie van de songs wil CAMILLE zowel Pat als Loredana laten schitteren, en dat zal zonder twijfel het geval zijn.

Suzan & Freek, die vorige week nog centraal stonden, brengen een balladversie van Freak Out. Koen Buyse koos dan weer voor I Hate 2 Love U omdat het hem aan Zornik deed denken. Ook de West-Vlaamse Ozark Henry kiest voor een vertaling. Hij maakt van Volle Maan het dromerige Joan of Arc. Als laatste is Davina Michelle aan de beurt, die zonder te beseffen een cover van een cover brengt met Let The Music Play.

Uiteindelijk brengt 2 Fabiola zelf nog een cover van Silence van Delerium. “Als tiener draaiden ze dit nummer overal waar ik op pad ging”, klonk het bij Loredana.

Bron: VTM / Newsmonkey

Delen:
Loredana © Made with love by DirtyHippos - Privacy Policy