‘The Masked Singer’ Loredana kijkt terug op dit avontuur

themaskedsinger

Sinds gisterenavond weten we dat Miss Poes de grote winnares van het tweede seizoen van The Masked Singer werd. Onder het masker bleek de 20-jarige Camille Dhont te zitten. Dat willen zeggen dat Ridder, oftewel Loredana van 2 Fabiola, uiteindelijk op de tweede plaats eindigde. Konijn aka Vooruit-voorzitter Conner Rousseau werd derde. In Behind The Mask blikken de finalisten nog een laatste keer terug op het ongelofelijke avontuur dat zowat heel Vlaanderen wekenlang in de ban hield.

De meerderheid van de speurders had een juist vermoeden over wie er onder het pak van Miss Poes, de winnares, zat. En ook bij Ridder hadden een paar juryleden het bij het rechte eind. De gouden Ridder, die de 2 Fabiola-zangeres Loredana bleek te zijn, pakte dan wel geen goud maar sloot toch haar deelname aan The Masked Singer af met een grote glimlach.

“Het is iets dat ik voor altijd in mijn hart ga houden”

“Toen ze mij vroegen, sprong ik twee meter in de lucht”, vertelt Loredana in Behind The Mask. Ze was dan ook meteen verliefd op haar Ridder-pak, net zoals Patje. “Ik heb altijd van Ridder gehouden”, klonk het bij hem. Ridder viel vooral op met haar typische looppas en dat had vooral met de stijfheid van het pak te maken. “Show na show word je meer één met het pak. Ik kon mijn armen niet naast mij laten hangen, dus leek het altijd precies alsof ik ajuinen onder mijn armen had. Als ik naar huis ging, had ik mijn armen nog altijd een beetje zo”, onthult Loredana.

De zangeres blikt ook met trots terug op het parcours dat ze heeft afgelegd. “Dit is zo uniek naast het 2 Fabiola-gebeuren, dat ik allemaal met mijn schatje Patje heb mogen doen. The Masked Singer is helemaal anders en iets dat ik voor altijd in mijn hart ga houden. Als ik zie wat ik hier heb mogen meemaken, dat heeft me nog meer opgefleurd. Ik besef dat muziek echt mijn leven is. Voor mij zal ik altijd Riddertje blijven”, zegt ze.

Bron artikel: Newsmonkey (door Valeriya Gornostayeva)

Delen:
Loredana © Made with love by DirtyHippos - Privacy Policy