Waarheid, durven of doen

In het nieuwe seizoen van het programma Waarheid, durven of doen maakte Loredana haar opwachting in aflevering vier. Samen met Junior Planckaert, Henk Rijckae en Kirsten Flipkens ging ze de uitdaging aan om openhartig en eerlijk te antwoorden op vragen en zich aan pittige opdrachten te wagen.

De bv’s moesten ook iets lekker voor elkaar voorzien, zo maakte Loredana een heerlijke tiramisu. Een schot in de roos bij de deelnemers.

Tijdens het waarheid, durven of doen spel kwamen we te weten dat Loredana niet zo goed is in het spel ‘Wie ben ik?’, dat ze het liefst met dieren zou kunnen praten en dat ze een vouwer is.

Op het einde van de aflevering was het Junior die met de overwinning ging lopen en samen met de groep de opdracht voor de volgende groep spelers verzon. Deze opdracht luidde als volgt, de volgende deelnemers moesten een zichtbare plaats naar keuze bij elkaar ontharen.

Henk Rijckae was de verliezer van de avond en moest zich aan de afwas zetten, Loredana bood vriendelijk haar hulp hierbij. Zo was het een zeer geslaagde aflevering met veel grappige en serieuze momenten die Loredana niet snel zal vergeten en wij als kijker ook niet.

Delen:
Loredana © Made with love by DirtyHippos - Privacy Policy